İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Dede Korkut Ortaokulu

May

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Figen IŞIK koordinatörlüğünde "Four seasons in my country" eTwinning proje sergisi bugün okulumuzda yapıldı. Sergide proje sürecinde öğrencilerimizin yaptığı ürünler sergilendi. Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin katılımı ile sergimiz tamamlandı. Öğretmenimizi ve öğrencilerini kutluyoruz.

Nis

DEAREST FELLOWS İN EVOLVİNG WORLD e-Twinning proje grubu atık maddelerden hayvanlar için mama kabı yaptılar. Koordinatör öğretmenimiz Gül HANAVDELOĞULLARINI ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Nis

Anasınıfı öğretmenimiz Gül HANAVDELOĞULLARI koordinatörlüğünde gerçekleştirilen DEAREST FELLOWS İN EVOLVİNG WORLD eTwinning projesinde anasınıfı öğrencilerimize Hava, kara ve Deniz hayvanları tanıtıldı. Öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Gül HANAVDELOĞULLARI  ve öğrencileri FOUR SEASONS IN MY COUNTRY e-Twinning projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Mevsimler konulu kodlama çalışmalarından kareler...

Nis

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Figen IŞIK  ve öğrencileri FOUR SEASONS IN MY COUNTRY e-Twinning projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Mevsimler konulu kodlama çalışmalarından kareler...

Şbt

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Gül HANAVDELOĞULLARI "FOUR SEASONS IN MY COUNTRY" e-Twinning projesiyle 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında da öğrencileriyle eğlenerek öğrenmeye devam ediyor. Proje çalışmlarını okulumuz web sayfasından, İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Figen IŞIK  "FOUR SEANSONS IN MY COUNTRY " e-Twinning projesiyle 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında öğrencileriyle eğlenerek öğrenmeye devam ediyor. Proje çalışmlarını okulumuz web sayfasından, İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Gül HANAVDELOĞULLARI "DEAREST FELLOWS İN EVOLVİNG WORLD" e-Twinning projesiyle 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında da öğrencileriyle eğlenerek öğrenmeye devam ediyor. Proje çalışmlarını okulumuz web sayfasından, İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ağu

2022 lise yerleştirmelerimiz tamamlandı. Öğrencilerimizi tebrik eder, yeni okul hayatlarında başarılar dileriz.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı eTwinning proje çalışmalarımız Ulusal Kalite Etiketi aldı.

"Gelecek İçin Dönüştürelim" Proje çalışmaları için Gül HANAVDELOĞULLARI ve öğrencilerini; "Dersimin Neşesi eTwinningin Eğlencesi" Proje çalışmaları için Nurcan ALBAYRAK, Seda SARIGÜL ve öğrencilerini tebrik ederiz.