İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Dede Korkut Ortaokulu

Mrt

Bu gün yaptığımız veli toplantımıza katılarak bizleri yanlız bırakmayan,mutlu eden saygı değer velilerimize  öğretmenlerimize ,okulumuzun her türlü işine bıkmadan usanmadan koşturan Okul Aile Birliğimize teşekkur ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrenci meclisi öğrencileri, öğretmenimiz Aydın HALK önderliğinde Yeşilay Haftası etkinliklerini gerçekleştirdi. Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi bağımlılık yapan maddelere dikkat çeken çalışmalarıyla öğrencilerde farkındalık oluşturdular. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Sayın Velilerimiz ; Dünyaya gelişiyle hayatımıza değer katan  bizi mutlu eden evlatlarımızın eğitim öğretim durumunu sizlerle paylaşmak , onların geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesini sağlamak amacıyla  9 Mart Cumartesi günü saat 14.00 da tüm öğretmenlerimizin katılımıyla yapacağımız Veli toplantısına tüm velilerimizin katılmasını bekliyoruz.  Aklımızdan çıkarmayalım "Çocukluğunda Anne ve babalarının gözünde değer bulamayanlar,ömür boyu değerini başkalarının gözlerinde ve sözlerinde  ararlar." Toplantıya  katılarak çocuğumuza  değer verdiğimizi gösterelim.

DEDE KORKUT ORTAOKULU

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Barış Manço yu anma etkinliğini velilerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize etkinlikte çocuklarımızı izlemeye gelerek yalnız bırakmayan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Sayın velilerimiz, sizlerin ve milletimizin teminatı olan evlatlarımızın geleceğini sizlerle birlikte el ele verip inşaa etmenin çabası içerisindeyiz.Evlatlarımızın derslerinde  akademik  başarılarını artırmak için yaptığımız çalışmalarımızın yanında ; Öğretmenlerimiz öğrencilerimizin kendilerine olan öz güvenlerini kazanmaları için siz velilerimizin de davet edildiği sosyal etkinlikler düzenlemekteler.Ancak evlatlarımızın binbir emekle hazırladıkları etkinliklere veli katılımı çok az olmakta ve yalnız bırakılmaktalar.

Unutmayınız OKULUMUZDA ÇOK ÖZEL VE AYRICALIKLI BİR ÇOCUK VAR. O ÇOCUK SİZİN ÇOCUĞUNUZ… GELİN SİZLERİN DE DESTEĞİYLE ONLARI HAYATA BİRLİKTE HAZIRLAYALIM…

Dede Korkut Ortaokulu

Değerli Velilerimiz,

Bundan 25 yıl önce aramızdan ayrılan Barış MANÇO'yu anmak, şarkılarıyla O'nu bir kez daha anlamak ve hoşça vakit geçirmek için düzenlediğimiz programa hepinizi davet ediyoruz . Sizler için hazırlamış olduğumuz programa teşrifiniz, bizleri ve programda emeği geçen çocukları çok mutlu edecektir. Perşembe günü 13.30'da okulumuz konferans salonunda görüşmek dileğiyle..

Şbt

Öğrencilerimiz JoyPark a yapılan gezide çok eğlendiler.Stres atmalık bir gün geçirdiler.Mutlu anılar biriktirdik.

Şbt

Okulumuz Okul öncesi  Öğretmeni Gül HANAVDELOĞULLARI “Interesting Coding Basics “  e-Twinning projesiyle 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında da öğrencileriyle eğlenerek öğrenmeye devam ediyor.Proje çalışmalarını okulumuz web sayfasından,Instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

May

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Gül HANAVDELOĞULLARI koordinatörlüğünde "Dearest Fellows İn Evolving World" eTwinning proje sergisi bugün okulumuzda yapıldı. Sergide proje sürecinde öğrencilerimizin yaptığı ürünler sergilendi. Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin katılımı ile sergimiz tamamlandı. Öğretmenimizi ve öğrencilerini kutluyoruz.

May

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Gül HANAVDELOĞULLARI koordinatörlüğünde "Four seasons in my country" eTwinning proje sergisi bugün okulumuzda yapıldı. Sergide proje sürecinde öğrencilerimizin yaptığı ürünler sergilendi. Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin katılımı ile sergimiz tamamlandı. Öğretmnelerimizi ve öğrencilerini tebrik ederiz.