İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Dede Korkut Ortaokulu

Dede Korkut Ortaokulu

Topçular Mahallesi Cengaver Sokak No 34 Eyüp/İstanbul
Vizyon
Vizyon Okulumuzun vizyonu, eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturmak. Bilgi çağının gerektirdiği donanıma sahip, bir üst öğrenime hazır, yaşam boyu yaşamayı öğrenmiş, ülkesini başarıyla temsil edebilen dünya vatandaşları yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuzun misyonu; öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, kültürel ve uluslararası değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
Facebook : Eyüp Dede Korkut Ortaokulu
Öğretim Şekli :İkili eğitim öğretim sistemi uygulanmaktadır.
08.30 -15.30
doğalgazla ısınmaktadır
Ulaşım
Okulumuza ulaşım : Metrobüs ile Ayvansaray durağından ve Tramvay Topçular durağından rahatlıkla ulaşım sağlanabilir. Yeşilpınar-Küçükköy hattından 39-Y 39-O 39-D ve demirkapı fatih istikametine giden araçlarla; Eyüp Merkezden Otogara ,Bayrampaşa ya ve Fatih ilçesine giden minibüslerle Nişanca Durağında inip Emniyet Yokuşundan sola dönmeleri gerekmektedir. Tramvay hattında da Topçular durağında inip alt caddeye geçmeleri gerekmektedir.
Topçular Mah. cengaver Sok. No34 34055 Eyüp/İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Eyüp ilçe Merkezi ne 3 km uzaklıktadır.Rami ve Nişanca mahalleleri arasında topçular Mahallesi üst bölgesinde yer almaktadır.
SATRANÇ MANGALA VOLEYBOL TAKIMI
e-Twinning Projeleri